vrijdag 8 december 2017

Een te gekke dag op school

Vrijdag 8 december 2017
Gisteren was ik jarig.
En dat vierde ik op school.
Eerst mocht ik op het digibord een taart uit kiezen.
Toen ging ik met Liz mijn traktatie uit delen.
Ik had sushi uit gedeeld het was heel lekker.
Daarna ging ik met Tessa de klassen rond dat was heel leuk.
Ze hadden veel leuke dingen geschreven.
Stacey.
1 reacties:

  1. I actually have} Portable Electric Heaters the freedom to construct a technique that enables items to be delivered on time for much less cash. These components are used to deliver promoting that is more related to you and your pursuits. They can also be|may additionally be|can be} used to restrict the number of instances you see an advertisement and to measure the effectiveness of promoting campaigns.

    BeantwoordenVerwijderen